Onze formule
7/7 tijdens de paasvakantie
Diner
Bestel voor 15u00
Kom ter plaatse afhalen tussen 17u00 en 18u30

Hoe reserveren ?
- Stel uw menu samen.
- Vul uw persoonlijke gegevens in.
- Betaal online.
- Ga uw gerecht op het gekozen tijdstip ophalen.
- Warm uw gerechten thuis op. Smakelijk eten!
Stay Safe
Kom alleen
Draag een mondmasker
Betaal per online of per kaart
Volg de instructies ter plaatse
Ziek? Kom dan niet.
Wout Bru
Na zijn opleiding aan de Ter Groene Poorte in Brugge, ging Wout Bru naar het buitenland. Het was in Eygalières, in het Alpilles-massief in Frankrijk, dat hij zijn eerste zaken opende, snel bekroond met één en vervolgens met twee sterren.
Daarna werkte hij voor verschillende Vlaamse kookshows, voordat Marc Coucke en Bart Maerten aanboden de touwtjes in handen te nemen van de restaurants in Le Sanglier. Hij biedt nu afhaalmaaltijden zodat u thuis van zijn keuken kunt genieten!
