Onze formule

Van donderdag tot en met zondag
7/7 dagen - krokusvakanties

Diner

Bestel voor 15u00

Kom ter plaatse afhalen tussen 17u00 en 18u30

Voiture

Hoe reserveren ?

  1. Stel uw menu samen.
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in.
  3. Betaal online.
  4. Ga uw gerecht op het gekozen tijdstip ophalen.
  5. Warm uw gerechten thuis op. Smakelijk eten!

Stay Safe

Kom alleen

Kom alleen

Draag een mondmasker

Draag een mondmasker

Betaal per online of per kaart

Betaal per online of per kaart

Volg de instructies ter plaatse

Volg de instructies ter plaatse

Ziek? Kom dan niet.

Ziek? Kom dan niet.

Wout Bru

Na zijn opleiding aan de Ter Groene Poorte in Brugge, ging Wout Bru naar het buitenland. Het was in Eygalières, in het Alpilles-massief in Frankrijk, dat hij zijn eerste zaken opende, snel bekroond met één en vervolgens met twee sterren.

Daarna werkte hij voor verschillende Vlaamse kookshows, voordat Marc Coucke en Bart Maerten aanboden de touwtjes in handen te nemen van de restaurants in Le Sanglier. Hij biedt nu afhaalmaaltijden zodat u thuis van zijn keuken kunt genieten!

Image

Nos restaurants

  • Wagyu
  • LPM
  • Brusserie
  • Five Nations